Джей Ло и Алекс Родригес празнуват 2 години любов

Връзката на Дженифър Лопес и Алекс Родригес започна едва през 2017-та. но историята им датира от цели 14 години.

Когато се запознават, Джей Ло, заедно с тогавашния си съпруг Марк Антъни, посещават един от мачовете на Алекс Родригес. Професионалният бейзболен играч по онова време е женен за Синтия Скъртис, с която имат дъщеричка (Наташа), тогава само на една годинка.

Дебют за дъщерята на Дженифър Лопес

Любопитен факт е, че годината 2008-ма е много важна и за двете двойки: именно тогава се ражда втората дъщеря на Алекс и Синтия – Ела, но за съжаление двамата се развеждат малко след това. Колкото до Джей Ло и Марк, през 2008-ма те стават родители на близнаците Максимилиан и Ем. Връзката на певицата издържа малко повече и през 2014-та с Марк се развеждат.

Романсът на певицата и бейзболиста започва в началото на 2017-та година, а първата стъпка е направила именно Джей Ло.

Дженифър Лопес: Няма такава коремна преса

Почти не изкрещях ‘Алекс!’, защото съм толкова срамежлива“, споделя изпълнителката за момента когато 11 години след запознанството им тя го вижда пред ресторант в Лос Анджелис. “Можех просто да го подмина, но не знам защо отидох до него, потупах го на рамото и казах ‘Хей”… Това беше едно от онези неща, които се насилваш да направиш, но по принцип не са ти в стила“, признава Лопес пред Vanity Fair.

Алекс, от своя страна, е запленен и веднага отбелязва колко красива изглежда певицата. Малко по-късно същия ден той й предлага да излязат на вечеря. Най-забавната част от срещата им, провела се в хотел Бел Еър, е когато професионалният спортист е толкова притеснен, че отива до тоалетната, от където пише есемес на Дженифър: “По дяволите, толкова си секси!“.

Дженифър Лопес е с тяло на момиче

Няколко месеца по-късно, връзката им става официална, въпреки че в началото, техен близък споделя пред People, че двойката “го кара много спокойно, лежерно и основно се забавляват”. Безйболистът прекарвал много време покрай децата на Дженифър Лопес, докато тя била изключително внимателна, имайки предвид, че той вече има две важни жени в живота си – Наташа и Ела.

С напредване на времето обаче, нещата между тях стават по-сериозни и двамата откриват, че любовта им е силна и ще устои на всички клюки и предизвикателства. Едно от тях е урганът Катрина, който разрушава домовете и на двамата им родители. Това определено ги сближава и дори провокира да работят заедно, като двойката организира благотворителен концерт за жертвите на природното бедствие.

Съпругът на Джей Ло стартира свой канал в YouTube

Двамата не се притесняват да дават интервюта заедно и дори да се снимат на една корица – тази на Vanity Fair. Именно в това интервю, Джей Ло и Алекс говорят открито за връзката си, като споделят, че милионите сходства помежду им правят отношенията им много силни, а комуникацията изключително лесна.

Романтиката също присъства във връзката им – навръх първата им годишнина, Джен излиза на сцената и посвещава една от песните си на своя любим.

Оттогава насам, отношенията им процъфтяват и многократно двойката е умилявала своите фенове с жестовете си на внимание и нежност, един към друг. Освен, че се подкрепят в работата си, те отделят време и да се забавляват и да тренират заедно.

Съвсем наскоро, звездната двойка отправи 10-дневно предизвикателство в социалните мрежи, при което не се консумират никакви въглехидрати и захар. След като “мъчението” приключи, двамата заслужено се отдадоха на всички вредни, но вкусни изкушения. Двойката неведнъж е разкривала, че животът им е толкова хубав, защото е споделен. Към днешна дата, Джей Ло и Алекс живеят заедно с четирите си деца, които се разбират прекрасно.

По повод втората им годишнина, Джей Ло качи тяхна обща снимка (както и няколко други със семейството им), към която написа:

Две години смях…

Две години забавление…

Две години приключения…

Прекарани в израстване и нови уроци…

И истинско приятелство…

И толкова много любов! Ти правиш света ми толкова красиво, сигурно и стабилно място… и въпреки нашия постоянно променящ се и забързан живот… ти ме караш да се чувствам като тийнейджър, който започва всичко от начало… Всеки път, когато си помисля, че съм те укротила, ти ме изненадваш по най-прекрасния начин и така ми напомняш колко съм благословена, че те открих в този момент и това време… нашето време… Обичам те”.

Fashion Gallery