Дженифър Лопес споделя любопитни тайни за личния си живот

Поканена в сряда в предаването „Today“, излъчвано по NBC, Дженифър Лопес довери повече за своите деца. Младите тийнейджъри постепенно се превръщат в зрели възрастни, интересуващи се от всичко, случващо се около тях.

„Те поставят под въпрос всичко и излседват всичко, което е страхотно за нашия свят… Те мислят и говорят за живота по различен начин, спрямо мен, когато бях на 15 или 16 г.“, каза пред водещия 53-годишната певица и актриса.

Дженифър Лопес е уверена е бъдещето на децата си

„Чувствам, че те ще променят света…и ще го направят много по-добър от нас“, добави още изпълнителката на „Jenny from the Block“.

Разведена с бащата на близнаците си – Марк Антъни, Дженифър Лопес е омъжена за Бен Афлек от август 2022 г. Сега двойката живее в квартал Pacific Palisades в Лос Анджелис, заедно с общите си деца.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

Смесено семейство, в което всички изглежда се разбират повече от чудесно.

По време на интервюто, Дженифър Лопес не пропусна да акцентира и върху добрите отношения между нейните близнаци и Бен Афлек.

„Той е прекрасен, наистина прекрасен баща. Освен това е истински баща за Макс и Еме също както и за своите три чудесни дечица, които гледаме заедно“, сподели суперзвездата.

Актьорът не се притеснява да прекарва време с дечицата на жена си. През декември той се отдаде на коледно пазаруване именно с малкия Макс. През миналия месец пък, Бен Афлек бе забелязан да се забавлява с Еме по улиците на Санта Моника.

По всичко изглежда, че Джей Ло и новият й избранник се справят повече от добре със съвместния семеен живот.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дженифър Лопес се завръща на екран с нов филмов проект