Дженифър Лопес се завръща на екран с нов филмов проект

След кратко отсъствие от сцената, Дженифър Лопес се завръща, разбира се, със стил. Всъщност певицата и актриса се включи в рекламната кампания на италианската марка бельо „Intimissimi“, освен това пусна и първата си алкохолна линия, наречена Delola на пазара.

Е, сега Джей Ло се включва и във филма на Netflix – “The Mother”, чиито трейлър бе лансиран официално само преди няколко дни.

Изглежда, че Дженифър Лопес ще се превъплъти в упорит герой, в образа на изключително силна жена. Краткото видео всъщност ни показва актрисата в ролята на безмилостен убиец, който трябва да спаси дъщеря си от група много опасни мъже.

В актьорския състав на „The Mother“ участват още Джоузеф Файнс и Гаел Гарсия.

„Аз съм убийца, но съм и майка“, споделя съпругата на Бен Афлек, обяснявайки смисъла на целия филм с едно кратко, точно и ясно изречение.

„Често майките във филмите са придатъци на други по-интересни герои. Този път майката е в центъра на сюжета и е толкова силна“, разказва пред „People“ режисьорът на филма Ники Каро.

„Да вкараме Дженифър Лопес в тази роля, в разцвета на силите си, е подарък за майките и публиката по света“, продължава Ники, подчертавайки, че към днешна дата талантът на 53-годишната суперзвезда все още има какво да ни разкрие.

Дженифър Лопес с пореден нов проект

„Това, което ме изненадва, е, че Дженифър не е била екшън героиня през цялата си кариера“, споделя Каро за Лопес, която за последно демонстрира своите екшън умения в трилър от 2002 г.

„Джей Ло внася легендарните си умения и прецизност в екшън елементите, но също така успява да придаде силата си като драматична актриса и опита си като майка направо в сърцето на проекта“, продължи режисьорът, преди да добави: „Аз знаех, че Дженифър е единствената актриса, подходяща за тази роля и съм много щастлив, че я прие с такава любов.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: „La Dolce Vita“ според Дженифър Лопес