Всичко за новия албум на Дженифър Лопес

Дженифър Лопес сподели клип в Instagram, на който тя се трансформира от оригиналната корица на албума й от 2002 г. „This Is Me…Then“ в новия си облик сега. И ето всичко, което знаем за дългоочаквания нов албум до момента.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

Кога ще излезе „This Is Me…Now“?

Все още не знаем официалната дата, но изглежда е планиран за септември 2023 г.

Сюжетна линия на новия албум на Дженифър Лопес

Изявлението на звездата за проекта гласи следното:

„Предвестявайки нова музикална ера за Дженифър Лопес, „This Is Me…Now“ описва емоционалното, духовно и психологическо пътуване, което тя е предприемала през последните две десетилетия. Емоционално суров и честен проект, различен от всеки, който е продуцирала досега, тя пише и пее за живота и преживяванията си, които ще резонират с всички нас. В допълнение, тези автобиографични истории, повлияни от албума, ще доведат до други много лични прокети, които ще бъдат лансирани през следващата година… предстои още много.“

В скорошно интервю за Vogue Дженифър Лопес сподели, че иска да разкаже истината за любовния си живот чрез този нов албум. „Хората си мислят, че знаят неща за това, което ми се е случило по пътя, за мъжете, с които бях, но всъщност нямат представа и много пъти го разбират толкова погрешно“, споделя звездата.

„Има част от мен, която креше онази част от себе си от всички. И се чувствам така, сякаш най-накрая съм на място в живота си, където имам какво да разкажа“, добавя още Джей Ло.

Какви са имената на песните в „This Is Me…Now“?

Музиката в „This Is Me…Then“ бе за връзката й с Бен Афлек. Всички си спомняме „Dear Ben“, “Baby, I Love U” и „I’m Glad“.

Списъкът с песни в „This Is Me…Now“ включва музика, засягаща тяхната нова връзка и брак, включително „Dear Ben Part II“, “Mad in Love” и „Midnight Trip to Vegas“.

А ето ги и имената на песните по ред:

  1. „This Is Me…Now“
  2. “To Be Yours”
  3. “Mad in Love”
  4. ” Can’t Get Enough”
  5. “Rebound”
  6. “Not Going Anywhere”
  7. “Dear Ben Part II”
  8. “Hummingbird”
  9. “Hearts and Flowers”
  10. “Broken Like Me”
  11. “This Time Around”
  12. “Midnight Trip to Vegas”
  13. “Greatest Love Story Never Told”

ВИЖТЕ ОЩЕ: Защо Дженифър Лопес изчезна от Instagram?