Защо Дженифър Лопес промени фамилията си?

Певицата сподели интересно изявление: „Най-дивата от всички, Дженифър Лопес, прие фамилията на /новия/ си съпруг Бен Афлек. За първи път взимам такова решение.“

Въпреки че има три други брака зад гърба си, тя винаги е запазвала своята фамилия и никога не си е помисляла да стане Дженифър Ноа /като първия й съпруг/, Дженифър Джъд /като Крис, хореографа, за когото е омъжена между 2001 г. и 2003 г./, нито Дженифър Антъни /като бащата на децата й – Марк/.

Какво всъщност се случи този път?… В интернет пространството е пълно с толкова много различни мнения по въпроса. Според феминистите, това решение е вид подчинение на съпруга й, свързано с патриархалната традиция. Други споделят, че приемането на фамилията е хубава традиция.

Истината е, че Дженифър Лопес си е Дженифър Лопес

Тя може да си позволи този избор, без да загуби нищо от това, което е постигнала до момента. JLo се превърна в истинска търговска марка. Неслучайно името й e заложено в новата козметична линия JLo Body, която току-що стартира. Със сигурност няма човек, който да забрави истинския й произход, дори и ако сега се превърне в Дженифър Афлек.

А защо да не възприемем това решение като още по-силна изява на независимост? Сякаш певицата иска да ни каже: „Аз съм толкова известна, че мога да си позволя да променя името си, без да променя самоличността си или да изгубя популярността си.“

В крайна сметка, ако Дженифър Лопес не беше толкова убедена в любовта си към Бен Афлек, нямаше да организират тайна сватба в Лас Вегас, нямаше да има и романтичен меден месец в Париж с круиз по река Сена, нито щеше да видим сълзите на Бен на Айфеловата кула.

Знаем едно, Дженифър Лопес е в прекрасен етап от живота си, в който се чувства много обичана и щастлива. Все пак това е най-важното! Пожелаваме й истинска, чиста и силна любов с нейния избранник Бен Афлек.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: Дженифър Лопес е перфектната булка

Hero Slider