Дженифър Лопес ни изненада с нови невиждани досега кадри

Сред снимките забелязахме и някои невиждани досега моменти от сватбата й с Бен Афлек. Припомняме ви, че двойката отпразнува сватбения си ден два пъти тази година – веднъж на спонтанната им церемония в Лас Вегас и втори път на бляскавата им сватба в имението на актьора в Джорджия.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

Както забелязваме, във Вегас Джей Ло и Бен Афлек позират в розов кабриолет Cadillac пред параклиса, прегръщайки се.  Снимките от Джорджия пък ни показват латино дивата в различна рокля с гол гръб и корсаж.  Не може да пропуснем и очарователния й воал и малкия бял клъч, който е толкова стилен.

Лентата, споделена в Instagram, обхваща цялата година, така че включва и снимка на годежния пръстен на Лопес с прекрасен квадратен зелен диамант. Рядкото бижу много напомня на първия годежен пръстен, който Афлек й подарява преди около двадесет години.

Дженифър Лопес и символиката зад цветовете

Още когато се сгодиха през април, феновете незабавно забелязаха приликата между пръстените. А след щастливото събитие Джей Ло побърза да сподели с феновете си, че зеленият цвят има особено значение за нея.

„Винаги казвам, че зеленият цвят е моят щастлив цвят“, каза тя в своя бюлетин On The JLo. “Може би си спомняте онази зелена рокля. Осъзнах, че има много моменти от живота ми, когато са се случвали невероятни неща, когато съм била облечена в зелено”, добави още певицата и актриса.

Тя, разбира се, има предвид невероятно известната яркозелена рокля на Versace. Определено плени шоуто в момента, в който се появи на модния подиум.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Добре дошли в дома на Дженифър Лопес