Добре дошли в дома на Дженифър Лопес

Време е да се включим в истинска обиколка на къщата на Дженифър Лопес в Лос Анджелис. Точно така! Ще преминем през личното й звукозаписно студио, спирайки в грандиозната градина за бърза чаша чай.

Джей Ло отговаря на 73 въпроса, зададени от Vogue, като междувременно ни запознава с дома си, хола си, коридора си, а защо не и кухнята си. Вилата е огромна и се намира в Бел Еър, елегантен квартал на Лос Анджелис, на един поглед от Бевърли Хилс.

Със своите над 2000 квадратни метра, дворецът на Дженифър Лопес ни впечатлява с плувен басейн, кино, фитнес зала, 10 спални, 17 бани и 4 кухни. А отвън е не по-малко величествен благодарение на грандиозните 5000 квадратни метра парк.

Имението на Дженифър Лопес е просто разкошно

Къщата, собственост преди това на Тод Лемкин, милиардер от Тексас, е възлизала на първоначалната цена от 65 милиона долара, но изглежда, че Джей Ло и Бен Афлек са я закупили за 50 милиона долара.

Междувременно, докато сте се фокусирали върху разглеждането на имота на латино дивата, опитайте се да слушате въпросите и свързаните с тях отговори. Те са не по-малко забавни.

„Коя е ролята, която ви е ангажирала най-много“, „Кой е първият филм, който наистина ви хареса?“, „Море или планина?“, „А в самолета – до пътеката или до прозореца?“ … След толкова много въпроси сякаш познаваме суперзвездата една идея по-добре.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дженифър Лопес отваря вратите на своето шикозно имение в Джорджия