Дженифър Лопес е била тази, която да сложи край на връзката с Алекс

Главната причина за края на връзката на Алекс и Джей Ло е била липсата на доверие.

Седмица, след като Дженифър и Алекс обявиха, че се разделят, няколко източника, близки на двойката, разкриват пред People, че Лопес е била тази, която да поиска да се откажат от годежа.

Вече е официално: Дженифър Лопес и Алекс Родригес се разделят

“Тя настоя, имаше твърде много проблеми, които не можеха да се разрешат”, споделя един от източниците. От тях разбираме и че главната причина за раздялата се е криела в липсата на доверие между тях.

Припомняме, че около месец преди раздялата им се разпространи слух, че Алекс Родригес е изневерил с риалити звездата Мадисън Лекрой. Въпреки че и двамата отрекоха слуховете, много хора се запитаха дали това не е била причината за раздялата на бейзболиста с Лопес.

“Дженифър много се мъчеше напоследък и не смяташе, че е за нейно добро да остане с Алекс. Независимо дали е имало изневяра, или не, няма значение. Тя няма да толерира страха от това”, споделят източниците пред People.

Още в началото на връзката Джей Ло сподели, че се е съмнявала в Алекс Родригес. 

“Причината беше всичко онова, през което съм минала в личния ми живот”, сподели тогава латино звездата, която има три провалени брака зад гърба си. Алекс също има доста богато интимно досие, в което попадат Камерън Диас, Кейт Хъдсън и дори Мадона.

Popular