Дженифър Гарнър отказва да излиза по срещи

Близо две години и половина, след като с Бен Афлек обявиха раздялата си, Дженифър Гарнър заяви, че все още не иска да излиза по срещи.

Двамата бяха женени в продължение на 10 години, преди да се разделят през юни 2015 г. Актрисата обаче все още не може да приеме края на брака си и категорично отказва да се вижда с нови мъже. “Не съм излизала на среща с някой друг досега и, честно казано, нямам желание да го направя за момента,” казва Гарнър и добавя: “Хората искат да ме уредят и аз казвам “Не благодаря!”.

За сметка на това пък, Афлек вече е продължил напред с живота си. От няколко месеца съвсем официално той се среща с продуцента на Saturday Night Live Линдзи Шуукъс.

Дженифър Гарнър проговаря за развода: “Бен е любовта на живота ми!”

Джен и Бен обаче се опитват да поддържат добри отношения заради децата си – 11-годишната Вайълет, 8-годишната Серафина и 5-годишният Сам. “Не бих избрала този живот – нито за децата си, нито за себе си. Да, ако можех да избирам, не бих искала да съм сама или изобщо да се намирам в тази позиция. Опитваме се да направим най-доброто за нас и да намерим адекватен начин това да сработи”, споделя Дженифър.

Затова и тя застава плътно зад бившия си мъж в борбата му с алкохола, която той води в момента. Двамата дори планират да прекарат Деня на благодарността заедно със своите деца. Дали обаче Линдзи ще е поканена? “Ние сме приятели, ще се справим”, категорична е Гарнър.

Снимки: Profimedia