Дженифър Гарнър не е готова да се омъжи за Джон Милър

Бен Афлек и Дженифър Лопес може и да се венчаха след малко повече от година връзка, но Дженифър Гарнър не бърза към олтара, независимо, че е заедно с мъжа до себе си от повече от четири години.

Според източник, близък до актрисата, тя е много отдадена на Джон Милър, но не е склонна да сключат брак. Афлек и Гарнър бяха женени 10 години, като се разделиха през 2015 г. Разводът им бе финализиран през 2018 г. Преди това Джулия Гарнър бе омъжена за Скот Фоли от 2000 г. до 2004 г.

„Дженифър обожава Джон и все още вижда дългосрочно бъдеще с него. Няма желание от нейна страна да забавя нещата, да прекарват по-малко време заедно или нещо подобно. Тя просто реши след дълго мислене, че просто не е готова да се втурне към олтара и че се чувства напълно щастлива, като цени и се наслаждава на това, което има в момента“, коментира въпросният източник.

Дженифър Гарнър и Джон Милър започнаха да се срещат през 2018 г.

Двамата си взеха почивка през лятото на 2020 г., преди да се съберат отново девет месеца по-късно. Една от причините за раздялата им бе именно фактът, че Гарнър не иска да сключат брак.

Us Weekly съобщи през април 2022 г., че децата на двамата са се запознали по време на 50-ия рожден ден на актрисата.

„Децата на Джон най-накрая срещнаха децата на Джен“, сподели източник. Милър има две деца от бившата си съпруга Каролайн Кембъл, докато Джулия Гарнър споделя трите си деца с Бен Афлек.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дженифър Гарнър за развода с Бен Афлек