Дженифър Анистън във връзка с известен актьор

И, не. Дженифър Анистън не се завърна при Брад Пит, както мнозина биха искали. Но всичко показва, че е срещнала любовта в лицето на свой колега. И това е актьорът Джон Хам. Двамата се опитват дълго време да запазят връзката си далеч от общественото внимание, но в крайна сметка не успяха.

„Няма съмнение, че Джон е очарован от Джен“, сподели източник, близък до любимата ни актриса от „Приятели“. Информацията идва след като звездата от “Top Gun: Maverick” наскоро се присъедини към телевизионното шоу „The Morning Show“ за третия му сезон.

Отново според анонимен източник, Дженифър Анистън и Джон Хам са ходили на „тайни срещи“. Звездата от „We’re the Millers“ и преди е изпитвала симпатии към Хам, но и двамата винаги са били в сериозни връзки. Това е правело нещата невъзможни.

„Пътищата им са се пресичали и преди, но тя винаги е имала съпруг до себе си. Не и този път“, сподели информаторът.

За последно Анистън бе омъжена за актьора Джъстин Теру в периода 2015-2018 г. Що се отнася до Хам, той се среща с Ана Оцеола от 2015 г. Дуото направи връзката си официална на афтърпарти за 94-те награди на Академията този март. Е, очевидно вече е в миналото.

Поддържането на тайна връзка в Холивуд, особено когато си извезстен като Дженифър Анистън и Джон Хам, определено не е лесно

Както вече казахме, двамата са стари познати и не само споделят успешни кариери, но и дълъг списък от неуспешни връзки. В случая Анистън е имала романси с Брад Пит, Пол Ръд и Джъстин Теру.

След развода си, актрисата е съсредоточена единствено върху кариерата си, но всичко показва, че сърцето й може отново да бъде пленено от Джон Хам.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Косата на Дженифър Анистън в три стъпки