Дженифър Анистън на 51 със специално интервю със Сандра Бълок

По повод 51-вия рожден ден на Дженифър вчера, списание “Interview” сподели едно по-различно интервю с нея.

В него Анистън си говори не със журналист, а с от една от най-добрите си приятелки – Сандра Бълок. Двете се познават от дълги години, а всъщност за първи път са се срещнали заради общия им бивш – Тейт Донаван.

Актрисите са станали още по-близки, когато осъзнали, че имат още едно общо нещо между тях – възползват се от предизвикателствата, които се изправят пред тях, за да станат по-добри.

Дженифър Анистън множество пъти е разкривала детайли за трудното семейство, в което е отраснала. Родителите й се разделили, когато тя е била малка, а отношенията с майка й винаги са били токсични.

Въпреки това Джен благодари на родителите си за лошия пример. “От малка знаех каква не искам да бъда”, споделя тя. “Можеш да бъдеш тъжен и ядосан или да направиш от лимоните лимонада.”

Но това, което всъщност най-много й помогнало според нея, е било да се премести  в Лос Анджелис и да започне кариерата си. “Когато пристигнах в града преди 20 години, попаднах в среда от момичета, които и до този момент могат да седнат на масата и да говорят едни с други, независимо, че всяка има различни проблеми. Помислих си “Боже, тези хора не си премълчават – говорят за чувствата си и дори плачат заедно”, разказва Джен.

В същата група попаднала и Сандра Бълок и двете днес признават, че най-хубавото нещо в приятелството им, е че могат да се подкрепят една друга и да дават пример на другите момичета, които искат да постигнат нещо в живота си, особено в Холивуд.

Брад и Дженифър – вижте ги отново заедно на червения килим!

Всички трикове на Дженифър Анистън за перфектната й форма