Брад и Дженифър – вижте ги отново заедно на червения килим!

Наградите SAG Awards в Лос Анджелис събраха отново пред обективите бившите съпрузи Дженифър Анистън и Брад Пит.

Какъв момент само! Макар че едва ли двамата някога ще си дадат втори шанс, феновете им все още изпитват силна носталгия по времето на тази любима холивудска двойка. И да ги видят отново заедно предизвика емоционална реакция по цял свят.

Джен и Брад не позираха заедно, но пък се прегърнаха и се поздравиха сърдечно зад сцената.

Фотографите успяха да уловят момента, в който бившите съпрузи си размениха поздравления за наградите си (Брад получи статуетка за “Имало едно време в Холивуд”, а Дженифър бе наградена за “Сутрешното шоу”).

Срещайки се бекстейдж след церемонията, Брад и Джен изглеждаха изключително щастливи да се видят, прегърнаха се, а на тръгване Брад нежно задържа ръката на бившата си съпруга.

Двамата актьори бяха женени в продължение на пет години от 2000-та до 2005-та година. Тогава Брад срещна Анджелина Джоли на снимачната площадка на “Мистър и Мисис Смит” и пламналата между тях любов сложи край на брака на Брад с Дженифър.

“Аз не съм просто някаква тъжна жена без деца!”

През февруари 2018 г. Дженифър се раздели и с втория си съпруг, Джъстин Теру.

И с него обаче звездата от “Приятели” запази изключително добронамерени отношения и дори продължиха да се срещат понякога. Откакто и Брад е разделен с Анджелина, с Дженифър стоплиха взаимоотношенията си и актьорът даже беше сред поканените на 50-годишнината й.

Всички трикове на Дженифър за перфектната й форма