Кайли Дженър сподели нови сладки видеа със сина си

Дженър публикува поредица от видеа, в които тя и Ейъри позират заедно пред камерата. Това е един от най-близките кадри, които Кайли е давала не феновете си досега. Дали инфлуенсърката не чакаше единствено да отмине първия рожден ден на момченцето?

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kylie Jenner News (@kyliesnapchat)

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kylie Jenner News (@kyliesnapchat)

Напълно е възможно, тъй като Ейъри навърши годинка преди седмица.

Кайли отбеляза празника на сина си с кадър в Instagram, разбира се, към който допълни: „Ейъри, сине мой, луна моя, звезди мои, това е най-добрата година в живота ми с теб. Ти ме допълваш, ангел мой. Мама те обича. Честит 1-ви рожден ден, нека Бог винаги да те закриля.“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kylie Jenner News (@kyliesnapchat)

Крис Дженър също не пропусна да отбележи празника на малкото момченце

„Честит рожден ден на моя безценен внук Ейъри!!! Ти си май-милото момченце с най-милата усмивка и си светлината на живота ни!!! Ти носиш толкова много любов и радост в нашето семейство и те обожаваме!!! Какво малко сладурче, не мога да повярвам, че си на 1 годинка!!!!! Обичам те с цялото си сърце завинаги. 😍🥳🥰❤️🎂“

Ейъри започва да се появява все по-често в социалните мрежи на майка си

А неговата по-голяма сестра – Сторми е редовно под светлините на прожекторите. Тя отпразнува петия си рожден ден в деня, в който братчето й отпразнува своя първи.

„Дадох ти подаръка на живота и животът ми даде теб“, написа Кайли, добавяйки: „Най-специалното момиче, това малко лице ще ми липсва, тъй като продължава да се променя толкова много. Обичам те 5 години и ще те обичам завинаги. Винаги ще бъда до теб буреносно момиче“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Разкриха новото име на сина на Кайли Дженър и Травис Скот