Разкриха новото име на сина на Кайли Дженър и Травис Скот

Самата Кайли Дженър сподели, че нейното второ детенце от Травис Скот има напълно нова самоличност. Инфлуенсърката не само обяви името в публикация в Instagram, но и разкри дългоочаквани снимки на момченцето.

Публикацията предизвика истинска сензация, а коментарите не спират да „валят“. Семейството и приятелите на звездата, включително Крис Дженър написаха: „Обичам те Ейъри Уебстър“.

Що се отнася до причината за промяната на името, Кайли обясни в публикация в Instagram от 21 март, че името Улф не изглежда подходящо за тяхното детенце.

Кайли Дженър роди сина си на 2 февруари

Откакто приветства сина си, риалити звездата води откровени разговори с последователите си за това, че „следродилният период не е бил никак лесен“, отбелязвайки, че този път „нещата са били малко по-трудни“, спрямо първата й бременност със Сторми.

„Не е лесно психически, физически и духовно“, сподели Дженър във видео от 15 март. „Просто е лудост. И, да, не исках просто да се върна към живота, без да кажа това“, разкри още 25-годишната майка на Сторми и Ейъри.

Но както самата тя сподели пред последователите си: „Окей е да не си окей“. „Оказвах някакъв натиск върху себе си и просто продължавам да си напомням, че съм създала човек – красиво, здраво момченце“, продължи Дженър. „Трябва да спрем да оказваме натист върху себе си, за да се върнем – дори не само физически, а и психически след раждането“, завърши обръщението си звездата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кайли Дженър и Травис Скот слагат край на връзката си отново