Любовният живот на Джена Ортега е пълна бъркотия

Джена Ортега е една от актрисите, които набраха главоломна популярност напоследък. След успеха си в „Wednesday“ на Netflix, сега тя е заета с промотирането на новия си филм „Scream 6“, а освен всичко това работи и по други проекти.

Очевидно кариерата й е в подем, но явно само тя. Актрисата, интервюирана в подкаста „Armchair Expert“, обясни, че любовният й живот е пълна бъркотия заради работата й.

„Не съм готова да се чувствам уязвима или да се доверя на някого. Освен това самата аз изпитвам трудност да се намеря за интересна и да открия баланс между работата и личния живот“, обясни Джена Ортега.

Всъщност самата актриса сподели, че току-що е излязла от връзка, която е трябвало да прекрати, защото е била твърде заета. Освен това тя обясни, че бившият й приятел не е искал да разбере колко важна е работата й за нея и че следователно връзката й няма как да съществува по този начин.

„Ако има нещо, върху което искам да се съсредоточа сега, това определено е моята актьорска кариера“, коментира младата актриса.

Джена Ортега не е склонна да направи компромис с кариерното си развитие

Ортега все повече се налага в кино индустрията и е повече от щастлива за успеха си участието във важни продукции. Актрисата осъзнава огромните жертви на лично ниво, които трябва да даде и очаква един ден да открие точния човек, който да разбира нейните нужди, мечти и амбиции.

Почти сме сигурни обаче, че няма да я виждаме сама за дълго време.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джена Ортега е новото лице на Adidas