Джейсън Момоа и Лиса Боне са отново заедно

И все пак любовта ще просъществува.

Около месец, след като Джейсън Момоа и Лиса Боне споделиха, че връзката им е приключила, двамата са се събрали отново? Това твърдят медиите отвъд Океана и цитират източници, че актьорите са не само заедно, но и отново живеят като семейство в дома на Боне.

“Джейсън се премести при Лиса преди две седмици и двамата са наистина отново заедно. Избраха да поработят върху отношенията си вместо да се отказват и са много инвестирани във връзката си”, споделя източник пред Hollywood Life миналата седмица.

Въпреки че новината не е потвърдена от актьорите, почитателите на двойката вече се развълнуваха онлайн. Раздялата на двамата бе особено неочаквана, след като през последните пет години от брака си те бяха истинско доказателство, че и в Холивуд има любов. Новината, че се разделят, разбрахме директно от Лиса и Джейсън, като те избраха да споделят за решението си в социалните мрежи с публикация, която вече е изтрита.

Двамата имат две деца, а според източника на Hollywood Life те са “очевидно развълнувани”, че родителите им са отново заедно. “Всички се надяват този път да се справят с връзката си”.

Popular