Джейсън Момоа и Лиса Боне обявиха, че се разделят

Една от любимите холивудски двойки, която до последно опази личния си живот личен, се разделя.

Вчера в общо съобщение, публикувано в профила на Джейсън Момоа в Instagram, той и Лиса обявиха, че се развеждат.

“Всички усещаме натиска и промените, които носят тези времена на трансформация. Революция започва – и семейството ни не е изключение”, започват в общото си изявление Лиса и Джейсън. “И така споделяме нашите семейните новини, че се разделяме.”

“Споделяме го не защото смятаме, че това е достойно за новина, а за да продължим напред с животите си с достойнство и откровеност. Любовта между нас продължава, еволюирайки по начини, по които иска да бъде позната и изживяна”.

Джейсън и Лиса се срещат още от 2005 година и любовта между тях пламва мигновено. Още в ранни интервюта Момоа описва актрисата като жената, за която винаги е мечтаел.

Посрещат първото си дете през 2007 година, Лола, а през 2008 година се ражда и синът им Накоа-Уолф. Първоначално се смята, че Момоа и Боне са се оженили още през 2007 година, но в последствие слуховете се оказват неверни. Истинската им сватба е през 2017 година и събитието е било съвсем интимно и скрито от медиите. Лиса е майка и на още едно дете от връзката й с Лени Кравиц – Зоуи Кравиц.

Лени Кравиц: Обичам Джейсън, той ми е като брат

Popular