Джъстин Бийбър за трудностите в брака

“Много е удовлетворяващо да бъдеш всичко, което си искал да бъдеш. И смятам, че в този момент от живота си съм точно там, където трябва да съм.”

На корицата на майското издание на списание GQ виждаме Джъстин Бийбър в една нетипична за него светлина. Погледната през камерата на Раян Макгинли, неговата свободолюбива натура си проличава на всеки кадър – включително и на този за корицата, в който виждаме певеца буквално с главата надолу, но облечен в Dior.

Пред читателите на GQ Джъстин Бийбър отваря вратата към своя вътрешен свят и тази на връзката му с Хейли, признавайки, че въпреки в началото да са преминали през много предизвикателства заедно, вече е открил своето място в света, благодарение на нея.

“Първата година от брака бе много трудна, защото имаше много голяма останала травма. Имаше липса на доверие и много неща, за които не искаш да си признаеш пред човека, с който си, и това е много страшно. А не искаш да уплашиш партньора си, като кажеш, че си уплашен”, споделя Джъстин.

Хейли Болдуин за брака с Джъстин

В интервюто Бийбър говори и за трудностите, през които е преминал в личния си живот и за проблемите с психичното здраве, пред които се е изправил. 

“Не искам срамът ми да диктува това, което мога да правя сега за хората. Много хора оставят миналото им да им тежи и никога не правят това, което искат, защото си мислят, че не го заслужават. Но аз мисля така: “Направих някои много глупави неща. Няма нищо. Все още мога да помогна на другите. И все още съм достоен да помогна”, разказва още Джъстин. Той допълва, че според него новата му музика е било най-доброто нещо, което може да направи за хората, които страдат в момента, като поне им донесе лъч надежда и позитивизъм в трудните дни.

Пред изданието Джъстин отваря и още една врата – тази към луксозния си дом на колела. Въпреки че бусът се използва за моментите, когато Бийбър е на турне, миналата година с Хейли избраха да пътешестват из страната свободно, без да се страхуват от пандемията. Според няколко източника бусът струва 2,5 милиона долара.