Хейли Болдуин за брака с Джъстин

В интервю за Elle Хейли Болдуин-Бийбър говори за решението да се омъжи на 21 години, за всички предизвикателства, които се появяват по време на връзката, и за новите начала. 

“Виждам моето “завинаги” в него”, смело и влюбено заявява Хейли, въпреки че сама осъзнава колко далеч е нейното “завинаги” все още. “Омъжих се на 21, два месеца, преди да навърша 22, което е немислимо рано. И почти звучи глупаво, когато го кажа”, споделя тя пред модното издание.

“Въпреки това смятам, че за някой като мен и за някой като Джъстин, нещата са различни. Видели сме много за годините си. Живели сме достатъчно живот, за да знаем какво искаме.”

Макар и думите й да звучат повече като красива приказка вместо като реалност, тя обяснява, че двамата с Джъстин са си мечтали за брак на млади години още от времето преди да решат, че искат да са заедно.

Селена Гомес: Бях длъжна да проговоря, за да кажа истината!

“Повечето връзки на известни личности се провалят нали? Да, така е. Но смятам, че всяка връзка може да се провали. С Холивуд или не. По-трудно ли е в центъра на вниманието? Със сигурност. Но ние сме двама души, обвързани от вярата си”, обяснява още Хейли.

“И не казвам, че е лесно, изисква много работа. Говорим с терапевт. Правим, каквото се налага. Имаме малки караници, но работим върху тях. Даже не го чувствам като работа, защото го обичам толкова много”.

А точно защото Болдуин осъзнава, че едно от най-големите предизвикателства пред нея са свързани с това, че връзката им е наблюдавана от милиони по света, тя създава Youtube канала си. С него тя се надява да ни накара да опознаем истинската Хейли и така да си върне контрола върху наратива.

Първите видеа в канала са на лице, а тук можете да прочетете какво разбрахме за грим рутината й, благодарение на първия й ъплоуд: Хейли Болдуин разкри моделските тайни за грижа за кожата