Джъстин Бийбър пак кръшна на Селена

Джъстин Бийбър не изневери на стила си и отново се забърка с друга жена.

Певецът за пореден път кръшна на благоверната си Селена Гомес с бившата си любовница – модела Йована Вентура, с която излиза от началото на годината до преди събирането си с певицата.

С това той направи на пух и прах очакванията на Селена, която най-накрая реши да спре с мнителността си спрямо любимия и да му повярва. Е, очевидно да се вярва на Бийбс е голяма грешка.

Джъстин дори се измъкнал под носа на Селена, за да замине за Седмицата на модата в Ню Йорк и да бъде с Йованна, разкрива източник пред HollywoodLife.com. Двамата са прекарали известно време заедно, преди манекенката да се качи на котешката пътечка. “Селена въобще не е наясно с това. Тя ще бъде бясна като разбере. А тя ще разбере”, допълва още източникът.

Джъстин и Селена бяха на път да предприемат огромна стъпка и да заживеят заедно. “Той я помоли да се премести при него и тя не можеше да бъде по-щастлива,” обясниха източници наскоро пред HollywoodLife.com.

За щастие, Селена все още е предпазлива и няма да се откаже от дома си – по този начин, ако нещо се обърка, ще има свое собствено място, където да отиде.