Джанет Джексън и Уисам ал Мана се разбраха за детето

Джанет Джексън се разбра с бащата на детето си по въпроса за неговото отглеждане.

Певицата и милиардерът Уисам ал Мана се разделиха преди няколко месеца, но двамата не са имали пререкания относно сина им Еиса. “Те са много дисциплинирани и бебето вече следва строг график. Джанет наистина се доверява на Уисам и той й вярва. Между двамата има силно приятелство и няма битка“, разкрива техен близък пред Daily Mail.

Той допълва, че отношенията между двамата са станали много по-добри, след като 42-годишният бизнесмен от Катар написа послание в уебсайта си, в което нарича 50-годишната поп дива “най-красивата личност в света”. “Благодаря за божествената любов, вечната подкрепа и за това, че си най-добрият ми приятел. Обичам те толкова много, ще бъдем заедно завинаги”, написа Уисам.

Близки обаче коментират, че Джанет е доста затруднена в последните месеци и се е изолирала от семейството си. Това притеснило роднините й и дори племенницата й искала да се премести при нея в Лондон, за да й помага, но тя отказала.

Запознати разкриват, че певицата съвсем скоро започва репетициите за подготовка на световно турне, което ще стартира в САЩ през октомври.

Джанет се омъжи за 8 години по-младият катарски милионер Уисам ал Мана през 2012 г. Двамата се сдобиха с първото си дете през януари, а малко по-късно обявиха и своята раздяла.