Джанет Джексън стана майка на 50

Поп певицата Джанет Джексън (50) и бизнесменът Уисам Ал Мана (40) се сдобиха със син на име Ейса Ал Мана. 

Новината беше потвърдена в официално съобщение до медиите, разпространено от представител на изпълнителката. “Джанет Джексън и нейният съпруг Уисам Ал Мана са развълнувани да посрещнат сина си Ейса Ал Мана,” гласи изявлението, “Джанет имаше нормално естествено раждане и в момента си почива.”

Певицата потвърди бременността си едва през октомври, след месеци спекулации от страна на нейните фенове. По-рано през годината тя отложи турнето си, за да се фокусира върху планирането на семейството си.

Джанет се снима и в специална фотосесия за списание People, на която позира с коремче.  От изданието публикуваха кадър на 50-годишната звезда в профила си в Instagram, на който тя позира облечена изцяло в бяло, с широка усмивка на уста и с ръка на корема. “Благодарим на Бога за неговия дар!”, заявява Джексън пред изданието. 

Това е първото дете за сестрата на Краля на поп музиката Майкъл Джексън. Уисам Ал Мана е третият съпруг на Джанет, с която се венчаха през 2012 г., след като преди това излизаха заедно в продължение на две години.