Дуейн Джонсън прекарва медения си месец на работа

Малко след сватбата си в Хавай, Дуейн Джонсън трябваше да напусне медения си месец, за да се появи на фен среща по работа.

Скалата е отдаден на кариерата си и феновете си, затова, когато събитието, с което промотира новия си филм съвпадна с медения му месец, той остави почивката си настрана и дойде да се види с посетителите. За щастие, съпругата му Лорън нямаше проблем с това.

“Тя разбира колко важна е работата ми за мен и не се ядоса въобще. А и събитието е специално за мен, защото са го кръстили на моето име”, пошегува се Дуейн, като имаше предвид името “D23”, което е фен среща, организирана от Disney и следователно е именувана така заради компанията.

По време на интервютата с него стана дума и за сватбата му. Той описа церемонията като много красива и романтична, на специално за него място. Актьорът е силно обвързан с хавайските обичаи и начин на живот, като често е говорил за културата на родното си място. Затова и венчавката се проведе именно там.

Фен срещата беше проведена във връзка с новия филм на Джонсън с Емили Блънт – “Jungle Cruise”. Колежката му всъщност се пошегува, че е трябвало да присъства на сватбата, но Дуейн се сетил да я покани буквално часове преди церемонията.

В деня след събитието Скалата се върна при съпругата си в уединен курорт, където са се насладили на анонимността.

Непоклатимото търпение на Скалата

Семейната идилия на Виктория и Дейвид Бекъм в Южна Франция

Разбра се кога ще е сватбата на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин