Двойка ли са Дуа Липа и Тревър Ноа?

Ако има нещо вярно във фразата, че за да завладееш партньора, трябва да го накараш да се смее, не се учудваме, че актьорът и телевизионен комик Тревър Ноа може да е направил пробив в сърцето на Дуа Липа.

Суперзвездата /на 27 г./ и Тревър /на 38 г./ бяха забелязани да се наслаждават на интимна вечеря в ресторант в Ню Йорк.

„Една целувка е всичко, което е нужно, за да се влюбиш в мен“, пее Дуа Липа в една от най-извесните си песни. И ако една целувка е достатъчна, за да се влюбиш, Тревър трябва да е вече в мрежите й, съдейки по този кадър.

Според източник: „Те седяха тихо далеч от всички останали в ресторанта. Очевидно увлечени един от друг, се нахраниха, а след това тръгнаха отново заедно, спирайки за дълги прегръдки и целувки.“

Двамата бяха официално необвързани, след като Дуа Липа се раздели с модела Ануар Хадид /по-малък брат на супермоделите Джиджи и Бела/, а Тревър Ноа скъса с актрисата Минка Кели. Тогава със сигурност няма пречки пред новата им любов, освен, разбира се, забързания им живот под светлините на прожекторите.

Може би ще видим Дуа Липа и Тревър Ноа като двойка на предстоящ червен килим?

Защо не? Или пък нещо повече – може да получим нов сингъл от Дуа, посветен на Тревър.

Междувременно някой звънял ли е на Джак Харлоу, за да го попита как се справя, след като научи новината? Певецът публично заяви, че си пада по колежката си, като дори озаглави една от песните си „Dua Lipa“. Но… няма как, дори знаменитостите рано или късно стават жертва на т.нар. „friendzone“.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: Дуа Липа отново в бяло на сватба