Дрю Баримор: Борих се като лъв, за да отслабна толкова

Една от най-очарователните и до болка откровени актриси – Дрю Баримор – много често споделя кадри и трудни моменти от живота си в социалните мрежи. Един от тях е драстичното й отслабване с 25 паунда или 11 килограма.

Дрю Баримор спря с онлайн срещите

Актрисата качи снимки от преди и след, на които разликата е наистина впечатляваща. Самата тя признава, че най-осезаемо е отслабването в лицето й, но пътят до него въобще не е бил лек: “Това ми коства толкова много усилия. Бях на диета, правих упражнения и се борих като истински лъв! Проклети гени!

Дрю допълва, че всеки път когато влезе в Instagram, се чувства принудена да изглежда по най-добрия начин, но реалния живот й пречи да показва винаги перфектна форма, самочувствие и настроение.

В един предишен пост, Дрю е отново е болезнено откровена – актрисата сподели снимка, на която е гримирана и с прическа (които са й отнели два часа) и друга, на която е без грим и със сълзи в очите: “Да, днес качвам красива снимка, на която изглеждам щастлива. Но не винаги е така – понякога животът ни събаря и смазва. Все пак, аз съм благодарна, че проблемите ми са разрешими и имам силата да се изправя и да продължа”.

Вижте промяната на Дрю Баримор отблизо в галерията. 

 

Fashion Gallery