Дрю Баримор спря с онлайн срещите

Често си говорим, че звездите са като нас и колкото и да ни е трудно да повярваме, дори те си търсят половинки… в сайт за запознанства. Пример за това е Дрю Баримор!

През 2006 г. тя се разделя със съпруга си Уил Копълман, който е баща на двете й дъщери Олив и Франки. Актрисата признава, че известността й е голяма пречка да срещне подходящ мъж и затова е прибегнала до този съвременен метод да срещне любовта. Но безуспешно.

Дрю Баримор: Разводът ми е най-големият ми провал!

Наскоро звездата сподели, че е излизала по срещи чрез няколко приложения за онлайн запознанства, но така и не й се получило. “Престанах с онлайн срещите. Беше доста забавно. Свикнала съм от малка да работя пред публика, затова и излизането на сляпа среща ми изглеждаше много привлекателно. Лошото е, че тя е сляпа само за мен, тъй като съм известна и това не работи добре за романтичния ми живот,” споделя Дрю пред Entertainment Tonight Баримор.

Как Дрю Баримор държи килограмите под контрол

Тя доверява, че приятелите й дори не я сватосват и това също не е опция. “Никой никога не ме урежда с мъж. Имам едни и същи приятели от толкова отдавна, че вече мислим в ритъм и никой не гледа на мен по този начин,” казва актрисата.