Дрейк прекъсна концерта си след падане на фен

Около 90 минути след началото на шоуто в неделя вечер, канадският рапър бе на сцената заедно със своя приятел 21 Savage, когато фен падна от балкона на „The Apollo Theatre“. Няколко секунди по-късно Дрейк реши да прекъсне шоуто, за да провери дали всичко е наред.

Паузата бе около 15 минути, а светлините на прожекторите бяха запалени, докато спешната медицинска помощ се погрижи за падналия фен. След въпросната случка бе обявено, че човекът не е пострадал и „шоуто трябва да продължи“.

От Apollo потвърдиха инцидента в туит в понеделник.

„Дрейк, Apollo и SiriusXM спряха шоуто незабавно, когато научиха за потенциалното нараняване на фен. Бяха спазени стандартните протоколи“, споделиха от емблематичния театър.  „Фенът и други членове на публиката информираха, че са добре. Не се съобщава за сериозни наранявания“, допълниха от Apollo, добавяйки „ситуацията се проучва допълнително.“

Дрейк и 21 Savage се върнаха на сцената, за да изпълният песни от дуетния си албум „Her Loss

Албумът получи смесени отзиви, но все пак оглави класацията Billboard 200. Текст от „Circo Loco“ от въпросния албум, който набляга на версията, че Меган дъ Стелиън е излъгала, че е била застреляна от Тори Ланез, също получи критики, особено от самата Меган, която по-късно дори спечели делото си срещу Ланез.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дрейк организира парти за рождения ден на сина си