Дрейк организира парти за рождения ден на сина си

Този вторник Дрейк отпразнува рождения ден на сина си Адонис. По повод петия рожден ден на момченцето, звездата организира цветно парти на тема… супергерои. Баскетболни топки, видеоигри, състезания с коли… Малкият син на Дрейк, видимо щастлив, бе и много поглезен на специалния си ден.

Той дори бе посетен от любимия си Спайдърмен, който му раздаде няколко автографа. На партито на момченцето присъства и майка му – Софи Брюсо.

„Честит пети рожден ден на моя близнак“, написа 35-годишният рапър към поредицата от снимки, включително една с него, усмихнат и с камера в ръка. В съчетание със страхотните му плитки, Адонис носеше тениска с надпис „Джурасик свят“, комбинирана с червена пелерина.

Дуото баща и син се насладиха на прекрасно време със семейството и приятелите си. От своя страна Софи Брюсо също се включи със снимка в профила си в Instagram, за да отбележи рождения ден на малкото си момче.

„Честит рожден ден, любов моя… вече 5 години. Толкова се гордея с красивия човек, в който си се превърнал. Свършихме добра работа, Дрейк“, сподели майката на Адонис.

Дрейк и Софи Брусо посрещнаха първото си дете заедно през май 2018 г. Впоследствие канадецът разкри съществуването на сина си в албума си „Scorpion“, издаден месец по-късно.

Дрейк знае как да организира партита

Не може да се отрече, че е така, особено що се отнася до празнуването на сина му. И докато предишните рождени дни на младежа включваха посещения на Бъгс Бъни, пищни персонализирани украси с балони и снимки с приятели и семейство в имението на Drizzy’s Bridle Path, тази година рапърът пренесе празненствата на популярна локация в Торонто, известна със забавленията и игрите си –буквално.

Междувременно звездата също разкри, че ще изнесе шоу в Apollo Theatre в Ню Йорк следващия месец, както и редица фестивали с новосформираните Blink-182, в началото на следващата година.

Рожденият ден на Дрейк също предстои след броени дни и сме сигурни, че ще го отпразнува със стил.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Billboard обяви Дрейк за артист на десетилетието