Невиждан кадър от снимачната площадка на „Don’t Worry Darling“

Актрисата и режисьор отпразнува излизането на „Don’t Worry Darling“ по кината миналия петък. 38-годишната звезда реши да отбележи този така специален ден, като сподели с последователите си момента снимка от снимачната площадка, заедно със сценаристката Кейти Силберман и нейните звездни актьори Флорънс Пю и Хари Стайлс. Комфортно настанени, с маски на лицата и видимо в добро настроение, и четиримата се наслаждават на момент на почивка.

„„Don’t Worry Darling“ официално излезе. Изключително съм благодарна за това преживяване и за изключителните усилия на групата актьори, които го направиха възможно. Събрахме се, за да ви разкажем една история и се надявамe да се забавлявате с нея“, написа тя в профила си в Instagram.

Няколко дни по-рано Оливия Уайлд похвали Флорънс Пю пред микрофона на Стивън Колбърт на снимачната площадка на „The Late Show“. “Не изпитвам нищо друго освен уважение ктм таланта на Флорънс. Тя е фантастична. Тя е на снимачната площадка на филма си „Дюн“ и няма нищо по-готино от това да бъде ангажирана.”

„Don’t Worry Darling“ е начело на боксофиса през уикенда

Филмът направи 19 милиона долара за един уикенд. След неясното количество драма на снимачната площадка и около 15 000 ежедневни новинарски истории в развлекателната индустрия, „Don’t Worry Darling“ на Оливия Уайлд най-накрая се появи в кината този уикенд. И най-хубавото от всичко е, че цялата тази драма си заслужаваше и филмът стартира на първо място в боксофиса.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Olivia Wilde (@oliviawilde)

„Don’t Worry Darling“ с участието на Хари Стайлс и Флорънс Пю в ролята на Джак и Алис, ни показва млада двойка, живееща в привидно идеалния град Виктори, Калифорния, през 50-те години на миналия век, докато в тяхната идилична общност започват да се появяват пукнатини.

Е, ако все още не сте го гледали, какво чакате?

ВИЖТЕ ОЩЕ: Оливия Уайлд говори за любовта си с Хари Стайлс