“Inside the Dream”: Първият документален филм за Bulgari

Представен на Международния филмов фестивал в Торонто, „Inside the Dream“, първият документален филм, изследващ живота и предисторията на къщата за бижута от най-висок клас, вече пристигна в Prime Video.

Главният герой Maison Bulgari отваря вратите си за публиката, която ще има възможността да усети едно вълнуващо пътешествие през творческия и производствен процес на емблематичните скъпоценни бижута.

Аудиторията ще бъде поведена от Лучия Силвестри, творческият директор на бижутата, известна като жената, която купува най-необикновените скъпоценни камъни в света.

Нейната страст, решителност и креативност й позволяват да жонглира в свят, обикновено доминиращ от мъже, подсилен от дълбоко вкоренения опит, наследен директно от семейство Булгари.

На заден план е неизбежната и дълбоко емоционална красота на Вечния град, който винаги е бил и ще бъде източник на вдъхновение за бранда.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от BVLGARI Official (@bulgari)

Кои са звездите, участващи в първия документален филм за Bulgari?

Американската актриса Зендея, дигиталният предприемач Киара Ферани, певицата на BLACKPINK – Лиса, супермоделът Лили Олдридж и индийската актриса Приянка Чопра Джонас са част от звездния актьорски състав на „Inside the Dream“.

Документалният филм представя истории и таланти, обединени от силна и вдъхновяваща връзка – жени с хиляди перспективи, точно като скъпоценните камъни, които Лучия Силвестри купува и превръща в произведения на изкуството.

След предварителна презентация на TIFF – Международния филмов фестивал в Торонто, документалният филм, продуциран от Terminal 9 Studios, вече е достъпен в Amazon Prime Video.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от BVLGARI Official (@bulgari)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Най-впечатляващите визии на филмовия фестивал в Торонто

Hero Slider