Дейвид Шуимър от „Приятели“ се присъединява към „Great Celebrity Bake Off“

Шуимър е готов да приготви най-добрите си рецепти, за да се пребори за най-желаната награда „Star Baker“. Той се изправя срещу актьора от „The Walking Dead“ Дейвид Мориси , певицата от Little Mix Джеси Нелсън , телевизионната звезда Джема Колинс и олимпийския гмуркач Том Дейли , наред с други известни личности, в предстоящ епизод от сезон 6 на SUTC.

Идеята зад участието на актьора от „Приятели“, цели да повиши осведомеността и средствата за благотворителна организация за изследване на рака.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от The Great British Bake Off (@britishbakeoff)

Както винаги, знаменитите пекари ще се състезават в три познати кръга, в опит да впечатлят съдиите Пол Холиуд  и  Пру Лийт с техните кулинарни творения. Ноел Филдинг и Мат Лукас ще бъдат водещи на шоуто, което се излъчва по Channel 4 във Великобритания.

Дейвид Шуимър споделя, че е голям фен на шоуто

„Обичам го. Има толкова добър дух в това предаване“, споделя актьорът, добавяйки: „Това е състезателно шоу, но всички са толкова мили един с друг. Определено е толкова неамериканско.“

Други знаменитости, които ще се състезават срещу Шуимър в предстоящия сезон са: Адел Робъртс, Ей Джей Одуду, Колийн Нолан, Дебора Мийдън, Ели Тейлър, Джей Блейдс, Джесика Хайнс, Джо Томас, Джуди Лав, Луси Бомонт, Майк Возняк, Пади Макгинес, Роуз Матадео, Тим Кий и Том Дейвис.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от David Schwimmer (@_schwim_)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Заедно ли са Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър?