Заедно ли са Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър?

Новата двойка в Холивуд е тази, за която всеки почитател на “Приятели” ще се зарадва?

През последните дни в медиите върлува слух, че скоро ще видим заедно двойката, която всички фенове на известния комедиен сериал са чакали – Дейвид Шуимър и Дженифър Анистън.

Според източници на Closer връщането на снимачната площадка на “Приятели” за събирането на актьорите е пробудило старите чувства, които Дейвид и Дженифър са споделяли, както стана ясно от “Friends: The Reunion”.

Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър за малко не са били двойка и още акценти от завръщането на “Приятели”

“Припомняйки си миналото, чувствата и на двамата са се възвърнали и химията, която те винаги са имали, все още е там”, споделя източникът. “Започнаха да си пишат веднага след снимките и миналия месец Дейвид прелетя до Джен в Лос Анджелис. Двамата прекарват време в нейния дом, където тя готви вечери, двамата прекарват приятно времето си, говорят си и се смеят заедно.”

Преди да сме ви развълнували повече, бързаме да споделим, че представители на актьорите вчера отрекоха новината да е вярна, както отразиха от Fox News. Това обаче не спря феновете на сериала да се надяват, че все пак има надежда Рос и Рейчъл да се съберат и в реалния живот.

Междувременно вчера Джъстин Теру отбеляза своя 50-и рожден ден и като истинска бивша за пример Дженифър Анистън не пропусна да го поздрави за пореден път. Сега обаче го направи с две сторита, едно от което бе секси снимка на бившия й съпруг гол до кръста.

Джъстин Теру отговори на слуховете за раздялата с Дженифър Анистън

Popular