Защо Дамяно плака по време на концерт на Måneskin?

Дамяно не успя да сдържи сълзите си и подари на публиката особено емоционален момент по време на последния концерт на групата в Мексико. Изпълнителят се трогна от мисълта за много специален човек, който вече не е до него и чийто последен спомен е тясно свързан с последната песен на рок сензациите.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от WHOOPSEE (@whoopsee.it)

„Както много от вас знаят, дядо ми почина преди няколко дни. Семейството ми искаше да изпълня песен на погребението му, така че съм много горд да кажа, че това е последната песен, която дядо ми е чувал в живота си“: така Дамяно представи на зрителите най-новия им сингъл. Непосредствено след встъпителната част певецът се отмести от сцената и остави публиката да изпълни припева.

Посвещението на Дамяно към любимия му дядо

В последните дни младият изпълнител посвети публикация в Instagram на своя дядо. Именно той пръв е повярвал в таланта му и го е подкрепял по пътя към голямата му мечта – да направи музиката своя спътница в живота.

„Ти ме отведе с този Fiat 500 там, където трябваше да отида. Ти ме накара да опитам вино и да изпуша първата си цигара“, написа Дамяно в профила си. „Донесе ми фокача и хубава шунка и до последната секунда се хвалеше, че си „дядото на певеца“. Накара ме да се смея много, но днес също ме караш и да плача. Благодаря ти за всичко. Завинаги, малкия Джинджи“, допълни фронтменът към трогателното си обръщение.

Трогателен момент, който показа най-уязвимата страна на певеца и неговата привързаност към семейството и най-близките му хора.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: Дамяно от Måneskin: „Имам малформация на гласните струни“