Бруклин Бекъм и Никола Пелц отпразнуваха първата годишнина от сватбата си

Измина една година, откакто Бруклин Бекъм се ожени за Никола Пелц. Всъщност двамата си казаха заветното „Да“ на 9-и април 2022 г. с пищна сватба, отпразнувана в прекрасното имение Пелц в Палм Бийч, Флорида.

За да отпразнуват навършването на една година от сватбения им ден, Бруклин и Никола се събраха отново с родителите на младежа – Дейвид и Виктория Бекъм. Бившата спайска дори публикува снимка в профила си в Instagram, на която четиримата позират прегърнати докато синът й държи торта, украсена със снимки, които го изобразяват със съпругата му.

„Толкова специално е да сте заедно, за да отпразнуваме тази първа година от сватбата ви“, написа Виктория. А Никола не се поколеба да коментира поста с думите: „Днес беше много забавно! Обичам ви толкова много!“

Никола Пелц също не пропусна да публикува няколко кадъра от семейната среща в Instagram, добавяйки мил надпис: „Не мога да повярвам, че измина година, откакто се срещнахме до олтара. Обичам те толкова много, скъпи.“

Сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц струваше три милиона паунда

Като дори съвсем наскоро завърши в съда. През март бащата на булката съди организаторите – Никол Брагин и Ариана Грихалба, твърдейки, че не са направили нищо за щастието на дъщеря му.

Двете дами, от своя страна, поискаха компенсация за „кошмара“, на който са били подложени. А в съдебните документи излязоха много подробности, от които виждаме много по-капризната и деспотична страна на Никола Пелц.

Според американските таблоиди, съпрузите „свързват брака си с кавги, проблеми и напрежение“. До толкова, че мислят да организират втора сватба.

Вярно или не, двамата отпразнуваха семейно първата си годишнина, а новите публикации в Instagram опровергават слуховете, че Никола и Виктория враждуват.

Дори наистина да е имало някакво напрежение между двете дами, изглежда са успели да го преодолеят с лекота. Поне това ни показват кадрите, на които ги виждаме да позират прегърнати.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц завършва в съда

Hero Slider