Бритни Спиърс за документалния филм: “Плаках две седмици”

В най-скорошния си пост в социалните медии Бритни за първи път директно адресира “Framing Britney Spears”.

Повече от месец след дебюта на лентата, документираща живота на Бритни Спиърс и трудностите, през които тя е преминала заради проблемите с психичното здраве и загубата на правата над живота си, певицата най-сетне директно коментира това, което се каза за нея.

“За живота ми винаги се е спекулирало”, започва Спиърс в описанието на публикацията. “Разкрих целия си живот, изпълнявайки пред хората. Изисква много сила да се довериш на света, когато си истински уязвим, защото винаги съм била съдена, обиждана и засрамвана от медии… и продължавам да съм до днес.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

“Не гледах документалния филм, но от това, което видях, бях засрамена от светлината, в която ме поставиха. Плаках две седмици и все още плача понякога”, споделя за филма Бритни. “Не съм тук, за да съм перфектна. Перфектното е скучно. Тук съм, за да разпространявам добрина.”

Преди това Спиърс бе намекнала за темата в публикациите си, напомняйки, че няма как да знаем личната история на някой, ако не сме я видели през неговите очи – филмът за Бритни е правен без нейната лична гледна точка.

По темата за мнението й за документалката се спекулира от деня на премиерата, като множество източници твърдяха, че изпълнителката е щастлива, че историята й най-сетне е казана. Затова и много от последователите на Бритни се запитаха дали текстът на публикацията е написан истински от нея.

Бащата на Бритни вече 13-та година има контрол над живота и финансите й – мярка, която бе предприета след проблемите й с психичното здраве през 2007г. През февруари екипът на Спиърс успя да извоюва контролът на баща й да спадне до само 50%, като за останалата част от правата над личния и професионалния живот на Бритни е поет от финансовата компания Bessemer Trust.