Бритни Спиърс за документалния филм за живота й

Феновете на певицата откриха тайното послание в последните й публикации онлайн.

Близо седмица, след като филмът “Framing Britney Spears” донесе нова перспектива върху случилото се с Бритни Спиърс през последните години, интернет пространството се напълни с публикации в подкрепа на #FreeBritney. Хаштагът се появи в профилите на феновете на певицата, както и в тези на много известни личности като Майли Сайръс и Сара Джесика Паркър.

Бритни Спиърс може да са откаже завинаги от музиката заради баща си

Документалният филм е изготвен без личната гледна точка на Бритни, но събира мненията на много нейни близки, включително и на бившия й личен асистент. Но въпреки това няма как да не се запитаме и какво мисли самата Спиърс по въпроса.

В последните си постове в Instagram тя сякаш адресира темата, споделяйки видео от концерт преди три години. В описанието под публикацията тя пише: “Винаги ще обичам да съм на сцената, но сега се фокусирам върху това да науча какво е да бъде нормален човек.” По-нататък тя допълва, че не бива да забравяме, че всеки има лична история и няма как да знаем какво се случва зад камерата.

Източници на Page Six коментират, че Бритни действително е гледала филма и преживяването е било силно емоционално за нея. “За първи път от години насам тя чувства, че хората са на нейна страна и ще може да промени живота си към по-добро”, споделят близките на изпълнителката, като допълват, че тя дори се надява един ден да може сама да разкаже своята страна на историята.

Бритни Спиърс отново е под заплаха да изгуби децата си