Бритни Спиърс разкри невиждана досега снимка от сватбата си

Бритни Спиърс се възползва от Свети Валентин, за да сподели сладък спомен от сватбата си. Американската суперзвезда публикува невиждана досега снимка от брака си със Сам Асгари. На кадъра 41-годишната певица е облечена в булчинска рокля по дизайн на Донатела Версаче. 28-годишният спортен треньор пък виждаме в елегантен смокинг. „Честит Свети Валентин!“, написа Сам Асгари под публикацията.

След петгодишна връзка  Бритни Спиърс и Сам Асгари си казаха „да“ по време на церемония, състояла се на 9 юни 2023 г. в Лос Анджелис. Подобно на Пепеляшка, Бритни получи  всичко, за което някога е мечтала.

От страна на гостите присъстваха някои известни лица от шоубизнеса: Парис Хилтън, съпругът й Картър Реъм и майка й Кати, Дрю Баримор, Мария Менунос, Селена Гомес, Ансел Елгорт и т.н.

Това е трети брак за Бритни Спиърс

През 2004 г. тя се омъжи само за 55 часа за своя приятел от детството Джейсън Александър. Същата година американската певица и Кевин Федерлайн се събраха, преди да се разведат през 2007 г. Бившите съпрузи са родители на Шон Престън (17 г.) и Джейдън Джеймс (16 г.).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бритни Спиърс проговори за здравословните си проблеми