Бритни Спиърс проговори за здравословните си проблеми

След като изтри профила си за няколко дни, Бритни Спиърс се завърна в Instagram, където даде светлина върху здравословното си състояние, като отрече слуховете, че се бори с нервна криза, както някои от феновете й предполагаха.

„Всички, които си мислят, че знаят моята история, помислете отново!“, написа Бритни, очевидно уморена от твърде многото истории, измислени за нея пред последните седмици. А феновете на звездата са загрижени до такава степен, че дори се обадиха на полицията, която веднага се насочи към къщата на Спиърс.

Полицейски служители посетиха имението на Бритни по-рано тази седмица

Това се случи, след като певицата деактивира профила си в Instagram. „Никога не съм се чувствала по-добре“, уточни певицата, която помоли да бъде оставена на мира и да получи малко уединение.

„Затворих своя Instagram, защото твърде много хора казваха, че изглеждам като танцуваща глупачка или като луда. Честно казано, давах всичко от себе си, но ми беше неприятно да гледам как хората говорят за това свободно по телевизията. Това нарани чувствата ми“, обясни Бритни, изтощена от твърде голямото медийно внимание, насочено към нея.

„Шокирана съм, че когато премахнах профила си в Instagram, феновете се разтревожиха и изпратиха полиция в дома ми. Наистина не беше уместно. Обожавам феновете си, но хората, които направиха това, не са истински фенове и честно казано имах чувството, че това е подход, с които искаха да ме накарат да изглеждам зле“, завърши певицата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бритни Спиърс няма да се завърне в света на шоубизнеса