Бритни Спиърс няма да се завърне в света на шоубизнеса

Успехът на „Hold me closer“ не убеди Бритни Спиърс, че трябва да се завърне завинаги в света на развлеченията, в който тя бе абсолютна кралица в началото на 2000-те. Всички помним доминацията й в класациите с хитове като „Baby One More Time“, “Everytime”, “Oops I Did It Again” и “Toxic”.

13-те години, прекарани далеч от сцената под правната закрила на баща й, са белязали дълбоко душата на певицата, която наскоро се завърна, за да разкаже колко труден е бил този период за нея. Бритни сподели , че често се е чувствала сама и унизена.

Много тежката история, публикувана в Instagram от самата поп сензация, в която 40-годишната певица разказва, че семейството й я е държало затворена в продължение на четири месеца, принуждавайки я да търпи ужасни потисничества, шокира феновете на звездата.

„След 14 години казване „НЕ“ на всичко, което исках да правя, аз съм съсипана, но това не беше най-лошата част“, написа Спиърс, която вече е свикнала със социалните мрежи.

„Най-лошото беше, че семейството ми ме затвори за 4 месеца. Бих искала да видя дали някой би позволил на Дженифър Лопес да седи по 8 часа на ден, 7 дни в седмицата, с охраната, която в продължение на 5 години ми казва, че не мога да напускам къщата“, продължи поп звездата.

Тя разказа още как е нямала право на уединение от охраната и семейството й, „които ме гледат как се преобличам и/или взимам душ“.

Шокиращата изповед на Бритни Спиърс

Певицата сподели и, че са й спрели лекарствата, но е била принудена да приема литий /психотропно лекарство/: „Бих искала да видя екипа на Дженифър Лопес как ще постъпи в такъв случай? Как мислите, какво би направила тя? Семейството й никога не би позволило да й се случи това, което беше направено с мен“, продължи изпълнителката на „Womanizer“.

След това тя коментира и хипотетичното си завръщане на сцената, което според нея никога няма да се случи – „След 14 години е твърде късно. След всички унижения, които претърпях, предпочитам да стоя настрана, вместо да бъда част от света на забавленията“, сподели вече бившата поп звезда.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бритни Спиърс ще разкаже истината за живота си в книга