Бритни Спиърс не е жертвата, за която я мислите

В описанието под поредното танцувално видео от дома й Бритни отново адресира случващото се в личния й живот.

Няма нужда никой да я спасява – това твърди Спиърс в една от последните си публикации. “2021 година е със сигурност много по-добра от 2020, но не предполагах, че ще бъде такава. Толкова много документални филми за мен с чужди мнения за моя живот. Какво да кажа, поласкана съм”, започва Бритни в описанието под поста.

“Тези документалки са толкова хипокритски – критикуват медиите и след това правят същото. Щастлива съм да ви напомня, че въпреки че съм имала някои много трудни моменти в живота си, имам мнооого повече страхотни мигове и за съжаление, приятели, мисля, че хората се интересуват повече от негативното.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

По-рано през април Бритни директно се изправи пред камерата, за да отговори на част от въпросите на феновете й. За първи път тя директно адресира всички притеснения за здравето й и сподели, че е добре, взела си е почивка от света и се наслаждава на живота си. “Много съм щастлива. Имам красив дом, красиви деца”, допълва певицата.

Напомняме, че документалният филм, “Framing Britney Spears”, който взриви мрежата през февруари, е изготвен без личната гледна точка на Бритни, но събира мненията на много нейни близки, включително и на бившия й личен асистент.

Бритни Спиърс за документалния филм: “Плаках две седмици”

Наскоро разбрахме, че известната поп звезда обмисля да участва в шоуто на Опра, за да разкаже за случилото се с нея от първо лице, след като се е вдъхновила от историята на Меган Маркъл.