Бракът на София Вергара и Джо Манганиело е пълен с изненади

Джо признава, че се е влюбил в София още преди да се запознае с нея.

София Вергара и Джо Манганиело са женени точно от 3 години и по случай празникът им, събрахме за вас най-интересните, забавни и любопитни подробности от цялата им връзка.

Ето и кои са тези изненади:

№1 Първа среща (почти) като на филм. Когато София тъкмо е приключила последната си връзка и Джо е разбрал за това, той веднага е взел номера й от общ познат и се е качил на първия самолет, за да се срещне с нея за първи път. Въпреки романтичният жест, Джо твърди: “Първата ни среща премина така: тя не спираше да изброява всички причини защо тази връзка няма да се получи – бил съм много млад, бил съм актьор и т.н.”

Болестта на Джиджи Хадид, София Вергара и Кели Кларксън

№2 Перфектното предложение. Само месец след като заживяват заедно, навръх Коледа Джо решава да предложи на София. И то не къде да е, а на екзотичен плаж в Хавай докато слънцето залязва, с подготвена реч на испански и с пръстен, който е избрал много дълго време. Като изключим папараците, които са ги били заобградили, поради което предложението е било направено до прозорец с изглед към плажа и залеза, всичко е минало перфектно.

София Вергара разкри тайната на перфектните си извивки

№3 Сватбена тактика. Когато са планирали бройката на гостите за сватбата им, Вергара е предложила всеки да покани по 200 човека, но после е уточнила, че само нейното семейството е около 200 човека, поради което Джо й е отстъпил част от своите гости. Това не е единственият начин по който София е получила желаното: “Когато му показвах опции за сватбата, бяха неща, които аз вече харесвам, така че каквото и да избере той, аз щях да съм щастлива“, коментира актрисата.

Бонус: Послучай първата им годишнина, Джо не й написал картичка, а книга – 40 страници, в които разказва как са се срещнали, какви приключения са изживяли и защо за него тя е най-прекрасната жена на света.

Снимки на очарователната двойка може да откриете в галерията.