Брад Пит се грижи за децата на Крис Корнел

Брад Пит е поел грижата за децата на покойния си приятел Kрис Корнел, който сложи край на живота си преди две седмици.

Актьорът се опитва да разведри 12-годишната му дъщеря Тони и 11-годишният Кристофър в тежкия момент след загубата на баща им. Пит, който бил изключително близък с Корнел, заведе децата на посещение в студията на Universal в Холивуд.

Тримата са били забелязани от други посетители на тематичните паркове, които споделиха кадри в социалните мрежи. “Те изглежда се чувстваха удобно заедно, Брад се опитваше да отвлече вниманието им за няколко часа със забавен ден в парка”, разказва източник.

Близки до Пит споделят, че той преминава през изключително тежък момент. След развода, той губи двама от най-близките си приятели – Корнел и бившият изпълнителен директор на “Paramount” Брад Грей, който почина след битка с рака. “Брад е съкрушен и в шок. Той се опитва да преодолее загубата на двама големи свои приятели”, заявява негов близък.

Смъртта на Корнел бе истински шок за семейството, близките и почитателите на музиканта. Съпругата на Крис – Виктория Караянис, отказва да повярва, че той се е самоубил, макар това да е официалното становище на полицията. “Забелязах, че заваляше думите си, когато говорихме по телефона. Беше различен. Когато ми каза, че може да е взел едно или две допълнителни хапчета Ativan (вид успокоително), се свързах с охраната и помолих да го проверят. Знам, че обичаше децата ни и не би ги наранил, като умишлено отнеме живота си”, сподели в публично изявление тя.

Крис и Виктория са женени от 2004 година и имат две деца. Музикантът има и 17-годишна дъщеря Лилиан Джийн, от първия му брак с мениджъра на Alice in Chains – Сюзън Силвър.