Брад Пит има нова жена до себе си

Името на Брад Пит отново бе забъркано с една от най-красивите актриси в Холивуд. Този път запознати разкриват, че той е влюбен Дженифър Лорънс.

Те разкриват пред сп. Star, че актьорът вижда в 27-годишната Лорънс “жената на мечтите си”. “Брад и Дженифър често излизат заедно на вечеря. Изглежда, че помежду им има силна връзка”, разкрива източникът. Той допълва пред изданието, че Брад от години харесвал Лорънс, но едва наскоро се свързал с нея. Събрал кураж след като тя се разделила с 48-годишния режисьор Дарън Аронофски.

Дженифър Лорънс: Чувствам се самотна!

Пит взел телефона на младата актриса от общ познат, а преди първата им среща е бил доста развълнуван. Двамата обаче открили доста общи теми и започнали да се виждат тайно.

Любовната история на Брад и Анджелина

Лорънс не е първата актриса, с която е било забърквано името на Пит. След раздялата му с Анджелина Джоли, той е свързван с актрисите Сиена Милър и с Кейт Хъдсън, както и с модела Ел Макферсън. Преди Аронофски пък Дженифър излизаше с фронтмена на Coldplay – Крис Мартин, който е бивш съпруг на екс годеницата на Пит – Гуинет Полтроу.

Снимки: Profimedia