Брад Пит и Сандра Бълок са близо до оттегляне от сцената

Можете ли да си представите киното без две от най-известните имена в него – Брад Пит и Сандра Бълок? Факт е, това може да се случи много скоро. Самият актьор даде изявление за филмовата си кариера, което обиколи социалните мрежи. По същия начин подходи и колежката му Сандра Бълок, заявявайки открито, че е уморена от работата в сектора.

Брад Пит: „Чувствам се сякаш съм в последния етап от каериерата си“

През декември следващата година Пит ще навърши 60, а най-важният въпрос тук е – наистина ли мисли да напусне сцената? Думите му сякаш ни казват точно това. „В последния етап съм, последен семестър или тримесечие“, споделя филмовата звезда, която ще бъде на големия екран с “Bullet Train” през юли.

Брад обясни на аудиторията, че няма отговор как ще изживее този последен период от кариерата си и как възнамерява да го структурира. Всъщност той уточни и че има проекти, които са свързани с изкуството като цяло. Затова е вероятно да го видим отново в различни роли от тези на актьор.

„Винаги съм се чувствал сам“

Наскоро Брад разкри и чувството си за самота. „Винаги съм се чувствал сам. Бях сам като дете, сам съм и тук“, обясни той.

Чувството му за тревожност със сигурност се е изострило след развода с Анджелина Джоли и битката за попечителство над децата. „Едва наскоро се сближих със семейството и приятелите си“, продължи той.

Сандра Бълок също сподели: „Уморена съм, чувствам се изтощена“

И ако сбогуването на Брад Пит с киното все още е несигурно, то Сандра Бълок не ни оставя никакви съмнения. Актрисата е решила да си вземе почивка от сцената. Тя обясни решението си по следния начин: „Толкова съм уморена, изтощена съм.“

Оттук произлиза и необходимостта от спирачка. Не е тайна, че тя вече беше споделила за тази възможност, аргументирайки избора с необходимостта да остане у дома с близките и семейството си. Тогава решението беше отложено и актрисата последва страстта си към работата, която поставя пред всичко. Но този процес вече не търпи отлагане.

Hero Slider