“Аз не съм просто някаква тъжна жена без деца!”

Седмици след новината за развода на Брад и Анджелина, Дженифър Анистън отново е на фокус.

47-годишната актриса и бивша половинка на Брад украси корицата на декемврийския Marie Claire и проговори отново за образа си в медиите. Звездата има едно важно решение – да цени себе си такава, каквато е, и да отхвърли етикетите, които й лепят жълтите медии.

“Опитваха се да ме накарат да се срамувам от брака си. Опитваха се да ме накарат да се срамувам от развода си. Дори се опитваха да ме накарат да се срамувам от зърната на гърдите си”, не без доза хумор коментира Джен.

“Питала съм се защо ние, жените се примиряваме да ни разнищват през подобна призма? Защо слушаме тези глупости?”, продължава актрисата. “Работила съм прекалено здраво в този живот, за да се оставя да ме принизяват до някакво тъжно човешко същество, което няма деца!”

Нестандартната диета на Дженифър Анистън

Какво казва за съпруга си Джъстин Теру:
“Защо точно той е човекът за мен? Знам само, че се чувствам напълно разбрана и обожавана, независимо от всякакви мои моментни състояния.

Няма нито една част от мен, която да не ми е комфортно да разкрия пред него. И това ме кара да бъда най-добрата възможна версия на самата себе си. Наистина ме е грижа за него и ме боли само при мисълта, че нещо би могло да го нарани.”


Снимки: Marie Claire