Блейк, това ти ли си?

Няма спорт, че Блейк Лайвли е една от най-красивите, стилни и харизматични актриси в Холивуд. Нейният съпруг – Райън Рейнолдс, обаче ни показа една друга нейна страна.

Актьорът разкри, че любимата му жена не винаги е толкова перфектна, колкото сме свикнали да я виждаме на червения килим. Той сподели кадър в социалната мрежа Instagram, на който Блeйк изглежда неузнаваема. Блондинката е без грим и с меко казано небрежна визия. Под кадъра Райън е отбелязал, че това е “без филтър”.

InstaStyle: Поглед в гардероба на Блейк Лайвли

Оказва се обаче, че това не е снимка на 30-годишната актриса, която често е неугледна в ежедневието си, а визията й за нова роля. В момента Блейк е в Дъблин, където снима трилъра The Rhythm Section, а очевидно съпругът й не пропуска да се пошегува с нея. И това не е първият му път!

Тайните за красота на Блейк Лайвли

На рождения ден на Лайвли, Райън поздрави съпругата си със снимка на двамата, като тя е почти изцяло изрязана. Разбира се, Блейк не му остана длъжна и му отвърна с подобен жест за рождения ден. На снимката е любимият й мъж е с колегата си Райън Гослинг и актрисата почти изцяло е изрязала Райнолдс, а коментарът отдолу гласи: “Честит рожден ден, скъпи!”.

Блейк Лайвли разкри тайната на страхотната си фигура

След сегашната хаплива закачка на Райън, очакваме скоро Блейк да му отвърне подобаващо!