Блейк Лайвли е бременна

Новината се разпространяваше неофициално от няколко седмици, но сега имаме официално потвърждение. Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс отново ще станат родители. За да разсее всякакви съмнения относно четвъртата си бременност, актрисата се появи на червения килим в Ню Йорк.

Избрала прекрасна блестяща мини рокля, 35-годишната чаровница показа вече видимо коремче, точно както направи през 2019 г., когато третата й бременност бе разкрита на друг червен килим /на премиерата на „Pokemon: Detective Pikachu“/.

За сега нямаме допълнителна информация относно бременността на Блейк. Освен това, Лайвли и съпругът й предпочитат да пазят своя личен живот, особено когато е намесено и семейството.

Влюбили се на снимачната площадка на „Green Lantern“ през 2010 г., женени от 2012 г., звездната двойка има три дъщери: Джеймс на 7 г., Инес на 5 г. и Бети на 2 г.

Дали Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс отново очакват момиченце?

Или пък този път ще бъде момче? Сигурно е едно –  двамата актьори искат семейството им да бъде голямо и сплотено, както често са подчертавали в различни интервюта. За тях децата винаги са на първо място, независимо всички работни ангажименти и натоварени графици.

През декември 2021 г. Рейнолдс обяви период на работна пауза от киното, за да се посвети повече на семейството си. „Работя много и не искам да пропусна този период с дъщерите си“, сподели актьорът.

„Това е идеалният момент“, добави още той. „Блейк и аз никога не работим по едно и също време. Когато тя снима филм, аз съм вкъщи и обратно. Сега имаме доста нормален график. Мисля, че това е важно за развитието на дъщерите ни“, каза отдаденият баща.

Кой знае? Може би отпускът на Райън Рейнолдс ще се удължи малко сега, когато семейството му е готово да се увеличи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Защото пожеланията на Райън Рейнолдс към Блейк Лайвли са най-красиви

Hero Slider