Бланко кани баща си на сцената в Рим

Певецът Бланко разкри нежното си сърце пред феновете. В Рим, по време на концерта си на хиподрума Capannelle, звездата изпя хита „Notti In Bianco“ и покани баща си да пее с него на сцената.

“Искам да поканя на сцената важен човек за мен, който е тук от самото начало. Това е баща ми. Къде си татко?”, извика Бланко. В този момент той прегърна баща си, целуна го и изпя „Notti In Bianco“, прегръщайки го до себе си. В тълпата светеха много мобилни телефони. Развълнуваните фенове аплодираха чувствения миг, на който имаха възможност да станат свидетели.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от BLANCO🇮🇹 (@blanchitobebe)

Публиката не пропусна възможността да заснеме сцената. Дотолкова, че след много кратко време, видеото на баща и син, прегърнати пред тълпата, обиколи социалните мрежи.

Самият Бланко посвети видео на изпълнения с емоции момент в Instagram

В профила си, 19-годишният певец написа: „Трябваше да накарам баща ми да ми прости за толкова много неща и днес да го видя да се гордее с мен е най-хубавото нещо. 64 хиляди души за два дни! Това е невероятно, магическо и дори абсурдно. Допреди две години работех в пицария и никога не съм си представял всичко това… наистина е факт, понякога трябва да оставиш всичко и да следваш мечтите си“.

Преди седмица, след концерта в Лука, Бланко сподели още един силно емоционален пост в социалните мрежи. „Аз съм съвсем нормален човек, който започна да пише в мазето на къщата си преди 3 години за забавление, защото обичах музиката и продължавам да я обичам. Тази вечер 40 000 души изпяха песента ми, написана точно в онова мазе със син химикал върху разграфена училищна тетрадка. Мечтата ми се сбъдна.“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от BLANCO🇮🇹 (@blanchitobebe)

ВИЖТЕ ОЩЕ: Mahmood: „Правя това, което обичам“