Бионсе се завърна на голямата сцена

Суперзвездата се качи на сцената, за да отпразнува откриването на новия луксозен хотел Atlantis The Royal. И разбира се Бионсе избра перфектния аутфит, за да го направи. За червения килим преицата се спря на прекрасна златиста рокля с впечатляващо деколте и пелерина с обемни ръкави, създадена специално за вечерта от Dolce & Gabbana.

А какво да кажем за жълтото творение с крила, което плени всички погледи към сцената и впечатли почитателите на звездата, но също така и за драматичният червен аутфит, дело на дизайнера Николас Джебран… все ослепителни тоалети, които белязаха завръщането на Queen B на сцена.

И това не е всичко.

Бионсе посрещна дъщеря си Блу Айви на сцената

Малкото момиченце пя редом до майка си, а феновете вече са убедени, че дъщеря й ще последва нейните стъпки в музикалната индустрия.

Суперзвездата изпълни 19 песни. А според слухове тя е получила 24 милиона долара за появата си. Бионсе не е изпълнила нито една от песните си от последния и най-нов албум „Renaissance“, но е изпяла класическите си и изключително емблематични хитове като „Halo“ и „Crazy in Love“.

Вечерта след шоуто приключи с фойерверки, шоу с дронове и DJ сет от Swedish House Mafia. Сред публиката бяха забелязани знаменитости като Кендал Дженър, Клои и Хали Бери, както и майката на Бионсе – Тина Ноулс, заедно с нейния съпруг Джей Зи и близнаците Сър и Руми.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дъщерята на Бионсе и Джей Зи навърши 11 години